TELJESKÖRŰ FOTÓKIDOLGOZÁS

 

Minden digitális kép új életre kel

Hasznos tudnivalók

 

Feltöltés alatt

GYIK

"A pillanatot nem elég megörökíteni,
hanem maradandóvá kell tenni"

Vállalkozásunk keretében vállaljuk meglévő képanyagok grafikai szerkesztését, nyomtatását.

Fotókidolgozás

__________________________

Fotókidolgozás az a fajta képszerkesztés, amikor a képek tartalmi lényege nem változik, hanem csak olyan szerkesztési feladatok ellátására kerül sor, amelyek alkalmassá teszik a képet megjelentetésre. Erre klasszikus példa a digitális kép szerkesztése és közzététele fotópapíron vagy választott emléktárgyon. A fotókidolgozás másik kedvelt része, amikor a digitális képekből fotókollázs készül, és így az addig önálló képek egy történetté állnak össze.

Digitalizálás

__________________________

Régi fényképek, albumok, újságcikkek, emléklapok, plakátok, ábrák, vagy éppen különleges emlékeket jelentő levelek digitalizálása. A képek szkennelését követően azok grafikai szerkesztése és képminőségének javítása is megtörténik. A digitalizált tartalom további feldolgozására is lehetőség van, akár album készítése, digitális emlékkönyv, vagy akár film formájában.

Képszerkesztés

__________________________

Képek és ábrák grafikai szerkesztésére van lehetőség. A hagyományos javítási munkák mellett teljesen új tartalmak kialakítására nyílik lehetőség a legmodernebb képszerkesztő alkalmazások révén. Vállalkozásunk elsősorban a Corel programcsalád használatával nyújt minőségi szolgáltatást.

Arculattervezés

__________________________

Logók, arculati és design elemek tervezése, marketing eszközök kialakítása során egyedivé válhat vállalkozása. A tervezés során a megrendelői igények és az aktuális piaci szempontok figyelembevételével lehetőség van komplexebb arculati kézikönyv kialakítására is, amely egyben egy hosszútávú stratégia része.

További hasznos információk

Nyomdai előkészítés

__________________________

Részvétel nyomdai termékek kialakításában, együttműködve a megrendelő igények és a nyomdászati lehetőségek felmérésében az elfogadott cél elérésnek érdekében.

Egyedi grafikai megrendelések

__________________________

Lehetőség van egyedi grafikai munkák megrendelésére, képek ábrák, és egyéb grafikai tartalmak elkészítésére. Ilyen lehet például egy könyv illusztrációja, vagy éppen egy éttermi itallap megtervezése.
Copyright 2019 © ByPost.hu    All Rights Reserved