RENDELÉS FOLYAMATA ÉS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Webáruházon keresztül történő rendelés

Kisebb méretű csomagodat postai levélként adjuk fel, amelyet a Magyar Posta munkatársai juttatnak el a megadott címre. A kézbesítésnél kérjük vedd figyelembe, hogy általában délelőtti órában történik. Amennyiben a kézbesítés nem sikerül, akkor postai értesítőt kapsz, és a megjelölt postán tudod csak átvenni a csomagodat. Ezért javasoljuk, hogy elsősorban otthoni címre kérjétek a feladást, ami lehet saját cím, vagy olyan rokoné, aki át tudja venni.

FONTOS! Munkahelyi címre történő rendelés esetén a megrendelő neve mellett a cég nevét is fel kell tüntetni a sikeres kézbesítés érdekében.

További részletek érdekében kérjük tekintsd meg általános szerződési feltételeinket ITT.

Elérhetőségeinken keresztül történő rendelés

Lehetőséged van rendelésedet megadott elérhetőségeinken keresztül is leadni. Első körben érdemes a webáruházban végig nézni a lehetőségeket, mert az áruházban történő megrendelésedet könnyen és egyszerűen rögzítheted. Sok esetben azonban olyan egyedi igényekre lehet szükség, amelyet nem lehet az online áruház keretein belül rögzíteni. Ilyenkor egyedi megrendelésre van szükség, ahol részletesen rögzítjük az igényeket és a feltételeket.

További részletek érdekében kérjük tekintsd meg általános szerződési feltételeinket ITT.

Szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek - ÁSZF

Webáruházunkban használatának és a webáruházon keresztül  történő vásárláshoz kapcsolódó feltételeket, jogokat és kötelezettségeket az Általános szerződési feltételek (röviden ÁSZF) tartalmazza. Az ÁSZF hatálya kiterjed minden jogügyletre és szolgáltatásra, amely a https://bypost.ecwid.com weboldalon keresztül történik. Az oldalon történő vásárláshoz csak az ÁSZF elfogadásával van lehetőség.

További részletek érdekében kérjük tekintsd meg általános szerződési feltételeinket ITT.

 

Egyéni megrendeléshez kapcsolódó szerződéskötési feltételek

Egyedi megrendelések esetében, amelyek nem a webáruházon keresztül kapcsolódó megrendeléshez kapcsolódnak, a Szolgáltató és a Megrendelő között egyedi szerződéses jogviszony kialakítására van szükség. Ez esetben a Felek között írásos szerződéskötésre kerül sor, amely rögzíti a felek jogait és kötelezettségeit, valamint a szerződésben foglalt szolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódó feltételeket.

Egyedi megrendelés esetén a Szolgáltató elkészíti a szerződés tervezetét, amelyet megküld a megrendelő részére. A szerződés aláírásával, az abban foglalt feltételek szerint a Szolgáltató megkezdi teljesítését.

 

Copyright 2019 © ByPost.hu    Minden jog fenntartva.