SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK ÉS FELTÉTELEK

Postai kézbesítés

Kisebb méretű csomagodat postai levélként adjuk fel, amelyet a Magyar Posta munkatársai juttatnak el a megadott címre. A kézbesítésnél kérjük vedd figyelembe, hogy általában délelőtti órában történik. Amennyiben a kézbesítés nem sikerül, akkor postai értesítőt kapsz, és a megjelölt postán tudod csak átvenni a csomagodat. Ezért javasoljuk, hogy elsősorban otthoni címre kérjétek a feladást, ami lehet saját cím, vagy olyan rokoné, aki át tudja venni.

FONTOS! Munkahelyi címre történő rendelés esetén a megrendelő neve mellett a cég nevét is fel kell tüntetni a sikeres kézbesítés érdekében.

További részletek érdekében kérjük tekintsd meg általános szerződési feltételeinket ITT.

Házhozszállítás futárral

A rendeléses teljesítését követően csomagodat előkészítjük szállításra. A feladást követően értesítést küldünk a részedre, amely tartalmazza a csomag számát. Ennek segítségével lehetőséged van nyomon követni a kiszállítás állapotát. Általában a csomagok két -három munkanapon belül megérkeznek a címzetthez, de legkésőbb öt munkanapon belül. Amennyiben ez nem történne meg kérlek jelezd a számunka, hogy tudjunk segíteni.

A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra. A kiszállítás rendszerint munkanapon 8.00 és 17.00 óra között történik. Ezért azt javasoljuk, hogy mindenképpen olyan szállítási helyet jelölj meg, ahol a megadott időszakban Te vagy megbízottat át tudja venni a csomagot. Utánvétel esetében célszerű a megadott összeget előre előkészíteni,, illetve ha megbízottad veszi át a csomagot, akkor nála is rendelkezésre álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg.

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos további hasznos információkat (pl. kapucsengő száma, megbízott neve, portát történő átvétel, stb) a megjegyzés rovatba. Ezen információkat rögzítjük a csomagfeladáskor, hogy segítse a sikeres kézbesítést.

További részletek érdekében kérjük tekintsd meg általános szerződési feltételeinket ITT.

PostaPontra történő szállítás

Kérheted csomagodat Postapontra is, így kényelmesen veheted át csomagodat amikor neked alkalmas. A rendelés leadásakor kérjük, hogy a megjegyzésbe jelöld meg, hogy melyik PostaPonton kívánod átveni a csomagodat. A postapont kiválasztásában segít 

További részletek érdekében kérjük tekintsd meg általános szerződési feltételeinket ITT.

Személyes átvétellel

Lehetőséged van arra, hogy megrendelésedet személyesen vehesd át központi címünkön (6763 Szatymaz, Rózsa u. 51.), vagy egyeztetett szegedi helyszínen. Mind a két esetben az időpont egyeztetése szükséges. A rendelésed teljesítését követően értesítést küldünk a számodra, hogy csomagod elvitelre elkészült. Mivel személyes átvétel esetében az átadást egyeztetett időpontban történik, így itt nincs lehetőségünk garanciát vállalni, hogy adott napon belül már nálad lesz a csomagod.

További részletek érdekében kérjük tekintsd meg általános szerződési feltételeinket ITT.

Copyright 2019 © ByPost.hu    Minden jog fenntartva.